Технологія приготування холодних та гарячих страв і закусок.

Додано: 3 квітня 2020
Предмет: Технології, 10 клас
Тест виконано: 213 разів
10 запитань
Запитання 1

На скільки груп поділяють бутерброди?

варіанти відповідей

3

4

6

Запитання 2

Срок реалізації бутербродів?

варіанти відповідей

30 хвилин

1 година

15 хвилин

Запитання 3

Маленкі гарячі закусочні бутерброди, це?

варіанти відповідей

канапе

тартинки

сандвічі

Запитання 4

Для закритих бутербродів хлібнарізають?

варіанти відповідей

5 - 6 см на 0,5мм

5 - 6см на 1 - 1.5см

0,5 - 1см на 2 -3 см

Запитання 5

Із бутербродів однієї форми і розмірів викладають?

варіанти відповідей

бутерброди - піраміди

бутерброди - башти

багатошарові бутерброди

Запитання 6

Скільки існує способів оформлення салатів?

варіанти відповідей

1

2

3

Запитання 7

Який салат зайвий?

варіанти відповідей

салат із свіжих огірків

вінегрет

салат Осінній

Запитання 8

При якій температурі зберігають холодці?

варіанти відповідей

0 С

6 С

10 С

Запитання 9

Перед тим, як залити маринадом скумбрію, ставриду, бельдюгу, треба?

варіанти відповідей

зварити

обсмажити

припустити

Запитання 10

Наприкінці тушкування ікру з овочів заправляють?

варіанти відповідей

томатом і сіллю

отцом і зеленню

сіллю й оцтом

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест