Етапи творчого проєкту. Гарніри

Додано: 16 вересня 2022
Предмет: Трудове навчання, 8 клас
Тест виконано: 417 разів
12 запитань
Запитання 1

Діяльність, під час якої розробляють та обґрунтовують зовнішній вигляд майбутнього виробу, визначають його властивості та спосіб виготовлення, називається …

варіанти відповідей

Проєктуванням

Моделюванням

Фантазуванням

Запитання 2

... - це метод проєктування, у якому застосовують різні прийоми компонування структурних елементів у цілісну композицію виробу.

варіанти відповідей

Фантазування

Комбінаторика

Моделювання

Запитання 3

На якому з етапів виконуються наступні завдання:

пошук варіантів виконання проєкту, зразків - аналогів виробу, аналіз знайдених зразків, комбінування власного варіанта конструкції чи форми виробу.

варіанти відповідей

Організаційно-підготовчий

Конструкторський

Технологічний

Завершальний

Запитання 4

На … етапі виготовляють виріб, послідовно виконуючи необхідні технологічні операції з  дотриманням правил роботи з  інструментами та правил безпечної праці.

варіанти відповідей

організаційно-підготовчому

конструкторському

технологічному 

завершальному

Запитання 5

…  етап передбачає коригування виконаного виробу (за необхідності), остаточний контроль, презентацію та випробування.

варіанти відповідей

Організаційно-підготовчий

Конструкторський

Технологічний

Завершальний

Запитання 6

Слово "гарнір" французького походження , означає:

варіанти відповідей

Прикрашати

Готувати 

Смажити 

Варити

Запитання 7

Серед злакових найпопулярніший гарнір - це...

варіанти відповідей
Запитання 8

Гарніри з якого овоча використовують найширше?

варіанти відповідей
Запитання 9

Норма гарніру на порцію складає ...

варіанти відповідей

150 гр

90 гр

230 гр

50,75,25 гр

Запитання 10

Обери правильні вимоги безпеки під час приготування їжі:

варіанти відповідей

при нарізанні продуктів пальці тримають на відстані від леза ножа

передавати ніж один одному лезом уперед

консервні банки відкривають спеціальним ключем

нарізку харчових продуктів виконувати на обробній дошці

Запитання 11

Оберіть простий гарнір

варіанти відповідей

варена картопля 

плов

рис і тушкована капуста

картопля смажена та зелений горошок

Запитання 12

Свіжі, солоні, мариновані, консервовані овочі та плоди масою по 25, 50, 75 гр на порцію це гарнір -

варіанти відповідей

комбінований

простий

 додатковий

 складний

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест