1. Обери принципи здорового харчування
2. Яке значення для людини мають білки?
3. Яке значення для людини мають жири?
4. Яке значення для людини мають вуглеводи?
5. Добова норма вживання кухонної солі
6. Обираючи засоби гігієни слід звертати увагу на
7. Біоритми-
8 Функції поживних речовин
9. Одним із найпоширених показників для оцінювання маси тіла є індекс маси тіла(ІМТ). Визнач всі відповіді, які характеризують цей показник
10. Будь- які активності , в яких задіяно великі групи м'язів і які виконуються ритмічно в помірному темпі протягом щонайменше 10 хв тричі на добу або 20-30 хв одноразово, називаються
11. Співвідношення білків, жирів, вуглеводів, вітамінів та мінеральних речовин, що містяться у100г продукту-
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома