Харчова цінність – це…
Харчування підлітків має:
Енергетична цінність – це….
Що ми відносимо до мінеральних речовин?
До раціонального харчування відносять такі правила:
. Для запобігання захворюванням органів травлення потрібно:
Які з наведених поживних речовин потрапляють в організм людини разом з їжею?
Виберіть і позначте продукти, що містять невелику кількість калорій:
а) тістечка;
б) вершкове масло;
в) огірки;
г) морська капуста;
ґ) кефір;
д) шоколадні цукерки.
У раціоні харчування людини додатковими продуктами з перелічених можуть бути:
Виберіть засоби особистої гігієни
Що може призвести до харчових отруєнь?
Оберіть перші ознаки харчового отруєння
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома