До поживних речовин належать:
Будівельним матеріалом для клітин є:
Співвідношення білків, жирів, вуглеводів, вітамінів і мінеральних речовин у 100 г продукту називають:
Характеристика, що вказує на енергетичну цінність продукту - це:
Вкажіть принципи раціонального харчування:
Мікроелемент, який потрібний для нормального фізичного і розумового розвитку та працездатності людини:
Причина цукрового діабету:
Вкажіть основні правила обробки та зберігання харчових продуктів:
Чи потрібно викликати "швидку допомогу" при харчовому отруєнні?
Оберіть індивідуальні засоби особистої гігієни:
Руки потрібно мити впродовж:
Для догляду за ротовою порожниною потрібні:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома