Який відсоток від загальної кількості добового раціону припадає на обід?
Які продукти є головним дерелом вітамінів А, Д, В2,В6?
Жовтий колір жовтка обумовлений значним вмістом в ньому....
Вміс яких солей у воді обумовлює її жорсткість?
Який оптимальний проміжок часу повинен бути між прийомами їжі?
Який обєм їі, щовживає людина протягом дня має складати в середньому...
Розподіл їжі протягом дня за часом, обсягом і калорійністю називається...
Який продукт має високу харчову і біологічну цінності та містить в оптимально-збалансованому стані всі компоненти, що необхідні для розвитку живого організму
Речовини що стимулюють шлункову секрецію, збуджують центральну нервову і серцево-судинну систему, подразнюють печінку і нирки називаються
Своєчасне забезпечення організму доброякісною їжею, яка містить оптимальну кількість і в оптимальному співвідношенні харчові речовини, необхідні для його розвитку та функціонування називається
До складу якого продукту входять до 20 добре збалансованих амінокислот?
Які продукти володіють високими смаковими якостями, містять антибіотичні речовини, подавляють ріст гнильних мікробів і здійснюють нормалізуючий вплив на кишечку мікрофлору
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома