Складні форми нарізання овочів

Додано: 26 жовтня 2020
Предмет:
Тест виконано: 174 рази
10 запитань
Запитання 1

Декоративне вирізання овочів, фруктів.

варіанти відповідей

карвінг;  

дайвінг

медрінг.

Запитання 2

Основний ніж для вирізання овочів, фруктів.

варіанти відповідей

гострий; 

тайський;  

гофрований.

Запитання 3

Батьківщина карвінгу

варіанти відповідей

Таїланд;  

Китай;  

Німечинна. 

Запитання 4

Де зберігають вирізанні фігури з овочів?

варіанти відповідей

в холодильнику

в льодяній воді; 

в теплій воді.

Запитання 5

Процес для приготування шестерні з моркви.

варіанти відповідей

шпигування

калібрування

карбування.

Запитання 6

Для чого використовують стружку з огірка?

варіанти відповідей

припускання

бланшування; 

прикрашання;

Запитання 7

Для чого використовують стружку та спіраль з картоплі?

варіанти відповідей

смаження у фритюрі; 

варіння; 

припускання.

Запитання 8

Основне правило при складані композицій з овочів.

варіанти відповідей

підбір за смаком; 

не змішувати з живими квітами

підбір за видом.

Запитання 9

Для чого використовують троянди з редиски? 

варіанти відповідей

припускання; 

бланшування; 

прикрашання

Запитання 10

Для чого використовують «Хризантему» із перцю?

варіанти відповідей

для оформлення страв; 

 припускання

тушкування;

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест