Фритюр

Додано: 6 липня
Предмет: Основи здоров’я, 11 клас
12 запитань
Запитання 1

Яка температура фритюра(не фрі)?

варіанти відповідей

168

172

182

196

Запитання 2

Час приготування МакЧикен Прем'єр?

варіанти відповідей

4хв 30сек

3хв

3хв 15сек

2хв 30сек

Запитання 3

Ще НЕ входить в обов'язки працівника на фритюрі?

варіанти відповідей

Готувати продукцію відповідно до рівня е-production

Повідомляти про червону зону

Допомагати в лінії

Слідкувати за чистотою

Все перераховане входить в обов'язки працівника на фритюрі

Запитання 4

Коли на фритюрі червона зона?

варіанти відповідей

3 і більше пустих лотків в шафі

5 і більше пустих лотків в шафі

1 і більше лотків в шафі

На фритюрі немає червоної зони

Запитання 5

Який лоток використовується для кріспі?

варіанти відповідей

Синій

Чорний

Червоний

Білий

Запитання 6

Який лоток використовується для риби?

варіанти відповідей

Чорний

Синій

Білий

Зелений

Запитання 7

Яка максимальна закладка стріпсів?

варіанти відповідей

18

21

24

28

Запитання 8

Максимальна закладка риби?

варіанти відповідей

3

4

6

Стільки, скільки було на замірах

Запитання 9

Час зберігання готових напівфабрикатів в шафі UHC?

варіанти відповідей

10хв

15хв

20хв

30хв

Запитання 10

Як часто проводиться заміна лотків на фритюрі?

варіанти відповідей

Кожну годину

Кожні 2 години

Кожних 4 години

По мірі їх забрудненості

Запитання 11

Які рукавички використовують для сирих напівфабрикатів?

варіанти відповідей

Одноразові прозорі

Одноразові сині

Сині нітрилові

Зелені щільні

Запитання 12

Які рукавички використовуються для того, щоб брати готову продукцію?

варіанти відповідей

Одноразові сині

Одноразові прозорі

Сині нітрилові

Чистими руками

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест