1.Гарні́р це-
2.Гарніри з овочів можуть бути
3.До страв з жирного м'яса і птиці використовують
№4.До страв з нежирного м'яса краще подавати гарніри
№5.Гарніри з капусти, брукви і ріпи не подають до:
№6.Норма гарніру на порцію
№7.Картопля, смажена різними способами, є хорошим гарніром до
№8.Відварені капустяні та інші овочі служать гарніром до
№9.Овочі припущені, заправлені маргарином або молочним соусом, використовують як гарнір до
№10.Завитки або розани із протертої картоплі з маслом і жовтком змастити льєзоном і запекти це
№11.Масу для дофіна сформовати у формі сигар по 60 г, панірувати у борошні й обсмажити у фритюрі.
№12.Картоплю, не обчищаючи, промити, обсушити, зварити на парі, нарізати кружечками завтовшки 0,5 см, обсмажити в олії з часником , посолити, посипати петрушкою це
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома