Гарячі напої та бутерброди

Додано: 4 березня
Предмет: Технології, 6 клас
10 запитань
Запитання 1

Основою будь-якого бутерброда є...?

варіанти відповідей

масло

хліб

ковбаса

сир

Запитання 2

Відкриті бутерброди - це...?

варіанти відповідей

дві тонкі скибки пшеничного хліба

шматок хліба, на поверхні якого є якийсь наповнювач

багатошарові бутерброди

зроблені з грінок, нарізаною різною основою

Запитання 3

Залежно від форми бутербродів їх поділяють на:

варіанти відповідей

закриті

відкриті

прості

складні

Запитання 4

Послідовність приготування бутербродів така:


1.приготувати бутерброди

2. підготувати хліб та продукти

3.подати до столу

4.нарізати хліб та подрібнити підготовлені продукти

5.оздобити бутерброди для подачі до столу

варіанти відповідей

1,2,3,4,5

3,4,5,2,1

4,3,1,2,5

 2,4,1,5,3

Запитання 5

Як перекладається слово "бутерброд"?

варіанти відповідей

сир і ковбаса

шинка і овочі

булка з маком

масло і хліб

Запитання 6

До гарячих напоїв відносяться

варіанти відповідей

чай, лимонад, кава

чай, кава, коктейль;

чай, кава, какао

Запитання 7

Чай - це листя

варіанти відповідей

вічнозелених квітів

вічнозеленого чайного куща

вічнозеленої чайної трави

Запитання 8

Які вимоги ставлять до якості приготування бутербродів?

варіанти відповідей

Всі продукти для приготування бутербродів нарізають не раніше 20-30 хв. до подавання на стіл

Продукти кладуть так, щоб вони повністю покривали скибки хліба, але не звисали з них

Всі продукти для приготування бутербродів нарізають не раніше як за добу до подавання на стіл

Продукти для бутербродів повинні поєднуватися за кольором

Запитання 9

Батьківщиною чаю вважається

варіанти відповідей

Китай

Україна

Канада

Індія

Запитання 10

Види чаю...:

варіанти відповідей

білий, червоний, улун, пауер, рожевий

зелений, блакитний, жовтий, кава, білий

кава, пауер, зелений, білий, чорний

чорний, зелений, білий, жовтий, улун, пауер

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест