Знищення в середовищі, в якому знаходиться людина, або видалення з нього патогенних і умовно-патогенних мікроорганізмів:
Прибирання території ЗРГ проводиться:
Строк зберігання відходів у холодну пору року (за температури +5°С і нижче) не повинен перевищувати:
Строк зберігання відходів теплої пори за температури вище від +5 °С - не більше:
На підприємствах ресторанного харчування забороняється проводити:
При проведенні хімічної дезінфекції, необхідно дотримуватися таких умов:
Вибрати неправильні твердження, щодо санітарних вимог до утримання приміщень закладів ресторанного господарства:
Тимчасове зберігання харчових відходів до моменту їх вивезення не повинне перевищувати:
У м'ясному та рибному цеху роблять санітарне прибирання:
До фізичних методів дезінфекції відносять:
Види дезінфекції:
Для миття столового посоду ручним способом використовують:
Для дезінфекції столового посуду використовують:
Дезінфекцію робочого обладнання та інвентарю проводять:
До немеханічного обладнання відносять:
Миття скляного посуду та приборів проводиться при наступному режимі:
Розробні дошки та інший дев'яний інвентар:
Робочі столи в кінці робочої зміни:
Комплекс профілактичних і винищувальних заходів для знищення комах і захисту від них називають:
Для покращення обробки харчових продуктів та розмежування технологічних процесів, розробні дошки та ножі:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома