Напівфабрикати — харчова продукція, яка підлягає подальшій тепловій обробці або використовується як інгредієнт для іншої продукції. Напівфабрикатом є:
Джанк-фуд (від англ. junk food) -
Яким вимогам має обов’язково відповідати заклад громадського харчування, що дбає про здоров’я та комфорт своїх відвідувачів?
Висококалорійні продукти з підвищеним вмістом солі, цукру, жирів. Вони містять мало корисних речовин. За рахунок домішок і підсилювачів смаку така їжа видається смачною і може викликати звикання.
Стріт-фуд — їжа, яку швидко готують та подають
Надмірне вживання фаст - фуд може призводити до -
Науково-технічний прогрес не тільки полегшив наше життя, а й створив передумови для поширення так званих хвороб цивілізації, що виникають внаслідок недостатньої рухливості та неправильного харчування. Вживання, яких продуктів є шкідливим?
Калорійність - це ...
Якщо організм отримує більше кілокалорій, ніж витрачає, це може призвести до ...
При недостатньому вживанні води у людини може розвинутися ...
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома