Варіння це
Нагріванн продукту в середовищі насиченої водяної пари,не стикаючись з водою
Процес нагрівання продуктів в великій кількості рідини при температурі 100 градусів
Варіння продукту в середовищі насиченої водяної пври
Основні способи теплової обробки
Варіння,смаження
Пропускання,смаження у фритюрі
Тушкування,припускання
Варіння,тушкування
Смаження це-
Нагрівання продукту в воді,без жиру
Нагрівання продукту у великій кількості рідини,з жиром і екстрактивних речовинами
Нагрівання продукту з жиром без додавання води
Створюйте онлайн-тестидля контролю знань і залучення учнів до активної роботи у класі та вдома
Реєструючись, ви погоджуєтеся з угодою користувача та політикою конфіденційності.
«На Урок». Освітній інтернет-проект