Характеристика способів теплової обробки

Додано: 23 червня 2023
Предмет: Технології, 11 клас
Тест виконано: 2 рази
3 запитання
Запитання 1

Варіння це

варіанти відповідей

Нагріванн продукту в середовищі насиченої водяної пари,не стикаючись з водою

Процес нагрівання продуктів в великій кількості рідини при температурі 100 градусів

Варіння продукту в середовищі насиченої водяної пври

Запитання 2

Основні способи теплової обробки

варіанти відповідей

Варіння,смаження

Пропускання,смаження у фритюрі

Тушкування,припускання

Варіння,тушкування

Запитання 3

Смаження це-

варіанти відповідей

Нагрівання продукту в воді,без жиру

Нагрівання продукту у великій кількості рідини,з жиром і екстрактивних речовинами

Нагрівання продукту з жиром без додавання води

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест