Підбір посуду для подачі страв

Додано: 1 травня 2020
Предмет:
Тест виконано: 35 разів
12 запитань
Запитання 1

В чому подати сирне асорті для 10 осіб,вказати прибори

варіанти відповідей

Плоске порцелянове кругле блюдо,столова виделка для перекладання

Закусочна тарілка з закусочною виделкою

Чайне блюдце з закусочною виделкою

Запитання 2

В чому подати салат " Олів"є " для 10 осіб?Вказати прибори.

варіанти відповідей

Супниця з кришкою,столова ложка

Порцелянова салатна ваза,ложка для салатів

Ваза плато на низькій ніжці

Запитання 3

В чому подати крученики з картоплею при порційному обслуговуванні?Вказати прибори

варіанти відповідей

Столова мілка тарілка,столові ніж та виделка

Тарілка закусочна , пиріжкова виделка

Тарілка з крученим бортом,закусочна виделка

Запитання 4

В чому подати рибу відварну з гарніром при порційному подаванні,вказати прибори?

варіанти відповідей

Столова тарілка овальна,рибні прибори

Порційна сковорідка,столова виделка

Порцелянове кругле блюдо з лопаткою для розкладання

Запитання 5

В чому подати десерт "Тірамісу" при порційному подаванні?

варіанти відповідей

Cкляна креманка,десертна ложка

Розетка порцелянова однопорційна,чайна ложка

Піала з чайною ложкою

Запитання 6

В чому можна подати бульйон з локшиною при порційній подачі?Вказати прибори

варіанти відповідей

Столова глибока миска з столовою ложкою

Бульйонна чашка на блюдці з десертною ложкою

Супниця з кришкою,столова ложка

Запитання 7

Як подати чай чорний індійський при порційному подаванні?

варіанти відповідей

Чашка з блюдцем 200мл,чайна ложечка

Піала 100мл з чайною ложечкою

В заварному чайнику на 5 осіб

Запитання 8

В чому подають червоне вино при індивідуальному обслуговуванні?

варіанти відповідей

Чарка лафітна

Чарка рейнверна

Бокал для шаипанського

Запитання 9

В чому подають біле вино при індивідуальному обслуговуванні?

варіанти відповідей

Чарка лафітна

Чарка рейнвейна

чарка коктейльна

Запитання 10

Як подають воду негазовану?

варіанти відповідей

Пляшка пластикова 250мл

Фужер для води

Графин скляний

Запитання 11

В чому потрібно подати м'ясне асорті для обслуговування 10 осіб,вказати прибори?

варіанти відповідей

Порцелянове кругле блюдо, столова виделка

Скляний кришталевий салатник,столові виделка та ложка

Тарілка десертна глибока,виделка закусочна

Запитання 12

В чому подають овочеве асорті для обслуговування 10 осіб,вказати прибори

варіанти відповідей

скляний салатник,закусочна виделка

порцелянове кругле блюдо,столова виделка

велика креманка , столова ложка

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест