ПЕРЕД ПОДАЧЕЮ ДЕСЕРТУ ЗІ СТОЛУ ПРИБИРАЮТЬ
ГАРЯЧІ ЗАКУСКИ ПОДАЮТЬ
ОСОБЛИВОСТІ ПОДАЧІ ГАРЯЧИХ ЗАКУСОК У КОКОТНИЦЯХ
САЛАТ – КОКТЕЙЛЬ ПОДАЄТЬСЯ В
.
ТЕМПЕРАТУРА ПОДАЧІ КОНЬЯКУ (в градусах за Цельсієм)
ВСТАНОВОТИ ЧЕРГОВІСТЬ ПОДАЧІ (правильний варіант відповіді)
1. желе з яблук
2. ікра зерниста
3. котлета по-київські
4. оселедець рубаний
5. борщ український
6. салат м’ясний
7. чай з лимоном
ПОСЛІДОВНІСТЬ ПОДАЧІ СТРАВ ВІДПОВІДАЄ
ВСТАНОВИТИ ЧЕРГОВІСТЬ ПОДАЧІ СТРАВ
1. кава „Глясе”
2. бульйон прозорий з грінками
3. осетрина смажена з картоплею фри
4. салат м’ясний
5. жюльєн з птахів
6. мус лимонний
7. млинці
ДО М`ЯСНИХ ГАРЯЧИХ СТРАВ РЕКОМЕНДУЮТЬ
ТЕМПЕРАТУРА ПОДАЧІ ГОРІЛКИ (в градусах за Цельсієм)
ТЕМПЕРАТУРА ПОДАЧІ ЧЕРВОНИХ СУХИХ ВИН (в градусах за Цельсієм)
ПОСУД ДЛЯ ПОДАВАННЯ ШАШЛИКУ
ПОСУД ДЛЯ ПОДАВАННЯ ШАШЛИКУ
ДО ХОЛОДНИХ СТРАВ З ПТАХІВ І ДИЧИНИ РЕКОМЕНДУЮТЬ
Заправні супи подають:
Жюльєн з птиці подають:
ТЕМПЕРАТУРА ПОДАЧІ ШАМПАНСЬКОГО (в градусах за Цельсієм)
У разі індивідуального обслуговування у ресторані, зернисту ікру осетрових риб ставлять:
Гарячі закуски подають у послідовності:
При подачі других страв англійським способом офіціант повинен:
ВСТАНОВИТИ ЧЕРГОВІСТЬ ПОДАЧІ (правильний варіант відповіді)
1. оселедець з гарніром
2. овочевий суп
3. кокіль з судака
4. антрекот з яйцем
5. морозиво
6. огірки свіжі
7. чай з медом
Солодкі супи подають:
ТЕМПЕРАТУРА ПОДАЧІ ХОЛОДНИХ ЗАКУСОК (в градусах за Цельсієм)
КРАЩЕ РЕКОМЕНДУВАТИ ПИВО ДО СТРАВ:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома