Харчова та енергетична цінність продуктів харчування.

Додано: 18 жовтня 2022
Предмет: Біологія, 10 клас
Тест виконано: 91 раз
9 запитань
Запитання 1

Калорійність жирів в кДж і кКал

варіанти відповідей

38,9 кДж/г

9,29 кКал/г

17,2 кДж/г

4,11 ккал/г

Запитання 2

Калорійність білків в кДж і кКал

варіанти відповідей

38,9 кДж/г

17,2 кДж

9,29 кКал

4,11 кКал

Запитання 3

Калорійність вуглеводів в кДж і кКал



 

 

варіанти відповідей

 38,9 кДж/г

17,2 кДж

9,29 кКал

4,11 кКал

Запитання 4

Оптимально добовий раціон дорослої людини має містити білків :

варіанти відповідей

80—120 г

60—150 г

450—550 г 

250—350 г 

Запитання 5

Оптимально добовий раціон дорослої людини має містити жирів :

варіанти відповідей

80—120 г

60—150 г

450—550 г 

250—350 г 

Запитання 6

Оптимально добовий раціон дорослої людини має містити вуглеводів :

варіанти відповідей

450—550 г 

250—350 г 

80—120 г

60—150 г

Запитання 7

Білки розщеплюються до амінокислот

варіанти відповідей

протеазами

ліпазами 

 амілазами

дегідролазами

Запитання 8

Жири розщеплюються до гліцеролу й жирних кислот;

варіанти відповідей

протеазами

ліпазами

амілазами

дегідролазами

Запитання 9

 Вуглеводи розщеплюються до моносахаридів :

варіанти відповідей

протеазами

ліпазами 

амілазами

дегідролазами

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест