За яких умов продукти не можуть спричинити харчові отруєння?
Розлади шлунку, дизентерія, гепатитA( жовтянка) та інші – це хвороби:
Які з цих продуктів не рекомендують вживати дітям?
Який знак дає змогу чітко визначити країну виробника?
У якому місці на руках скупчується найбільше мікробів?
Усі продукти, куплені в магазині, на ринках та на відповідно обладнаних торговельних майданчиках, мають сертифікати:
За харчового отруєння, до прибуття» швидкої допомоги» постраждалому потрібно:
Сире м'ясо, рибу, інші продукти потрібно…
Продукти. які їдять сирими, і ті, що піддають кулінарній обробці потрібно зберігати…
Сирі продукти, руки і кухонне начиння потрібно:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома