Укажіть напівфабрикати із рибної котлетної маси, що мають форму кульок діаметром до 3 см. та 3-4 шт. на порцію:
З якої частини м'яса яловичини готують такі натуральні напівфабрикати , як бефстроганов, шашлик?
Який борщ перед подаванням заправляють салом-шпик, розтертим із часником, подають з м'ясом, сметаною та дрібно нарізаною зеленню. Окремо подають пампушки з часником.
Який соус краще подати до крокетів картопляних?
Укажіть напівфабрикат із натуральної січеної маси,що має форму маленьких ковбасок, прикріплених до шпажки:
Який напівфабрикат з натуральної січеної м'ясної маси готують у вигляді кульок масою 7-10 грам?
Укажіть температуру подавання гарячих соусів?
Укажіть температуру подавання холодних соусів?
В якому вигляді слід протирати картоплю для приготування картопляного пюре?
Який соус краще подавати до страв із крупів?
Найвищі класи встановлюються в таких підприємствах, як:
кейтеринг -це:
за асортиментом продукції, що випускають підприємства ресторанного господарства поділяють на:
За якими ознаками класифікують бари ?
Які методи обслуговування відвідувачів застосовують в закладах РГ ?
меню -це:
метрдотель -це:
Які функції виконує галузь ресторанного господарства?
в їдальні загальнодоступної мережі доцільно використовувати:
Фірмові страви у меню записують:
до заготівельних цехів належить:
до групи спеціалізованих цехів належить:
виробничий цикл-це:
виробнича структура закладів харчування може бути:
до доготівельних цехів відносять:
призначення холодного цеху:
перелік устаткування м'ясного цеху:
назвіть операції, які не характерні для кондитерського цеху:
робочим місцем називають:
перелік устаткування овочевого цеху:
У яких розмірах встановлена ставка податку на додану вартість Податковим кодексом України?
Оплата праці за посадовими окладами є різновидом системи:
Державний нагляд за якістю здійснює:
Економічна суть підвищення ефективності виробництва:
Змінними називають такі витрати:
Амортизація основних фондів-це:
що є основною метою діяльності підприємства
заробітна плата -це:
погодинна форма оплати праці-це:
товарні знаки і знаки обслуговування-це:
з'єднання декількох деталей називається:
частина машини в якій продукт обробляється робочими органами називається
чому під час експлуатації машини для нарізання овочів потрібно подавати продукти товкачиком
чому забороняється вмикати машину без надійного заземлення?
що є робочими органами в машині для просіювання борошна
для чого призначені змінні збивачі в збивальній машині(збивальному механізмі)
м'ясорубка призначена для:
для чого призначена тісторозкачувальна машина
в нвч-печах нагрівання продукту здійснюється:
призначення холодильних прилавків-вітрин :
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома