Температура подавання холодних солодких страв складає:
Технологічний процес приготування компотів, складається з наступних операцій:
Температура подавання гарячих солодких страв складає:
Узвари готують з:
Желатин харчовий виготовляють:
Які речовини, крім желатину можна використати для одержання желе?
У якому вигляді подають натуральні плоди?
В що закладають фрукти перед приготуванням узвару?
Вкажіть температуру подавання узварів і фруктів з сиропом.
Кукурудзяний крохмаль використовують для приготування таких киселів:
За консистенцією киселі поділяють на:
Що таке желе?
Що покращує смак плодово-ягідного желе?
Мус готують на:
Основою для приготування самбуку є :
До гарячих солодких страв належать:
У чому полягає особливість приготування кави глясе?
Який посуд не використовується при подаванні солодких страв?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома