Що з переліченого НЕ впливає на формування харчових звичок?
Принцип раціонального харчування, який вимагає, щоб калорійність раціону не перевищувала енергетичних затрат організму, називається....
Принцип раціонального харчування, який передбачає споживання продуктів усіх основних груп (хліб і крупи; овочі і фрукти; м’ясомолочні вироби, ласощі), називається.....
Принцип раціонального харчування, який передбачає правильне співвідношення усіх груп харчових продуктів, називається.....
Яких харчових продуктів з харчової піраміди треба споживати найменше?
У якому віці формується більшість харчових звичок?
Рекомендована порція булочок становить:
У школі бажано харчуватися
Чим більше людина займається фізичною активністю,
Чим можна швидко поновити енергію, витрачену під час спортивних тренувань?
Калорійність харчового раціону має відповідати
Для того, щоб витратити енергію від спожитого одного шоколадного тістечка, потрібно
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома