Той, хто дбає про своє здоров’я, має дотримуватися трьох принципів раціонального харчування:
Помірність — принцип раціонального харчування, який
Різноманітність — принцип раціонального харчування, який
Збалансованість - принцип раціонального харчування, який
Ця фігура показує, скільки порцій різних продуктів має бути у денному раціоні. І це
Співвідношення білків, жирів, вуглеводів, вітамінів та мінеральних речовин, що містяться у 100 г продукту - це
Характеристика, що вказує на енергетичні властивості продукту - це
Енергетична цінність (калорійність) вимірюється в
Якщо людина споживає недостатньо калорій, вона починає втрачати
Дуже висока калорійність харчового раціону призводить до
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома