Терміни зберігання хліба з житнього борошна:
До хвороб хлібобулочних виробів відносяться:
Картопляна хвороба спричиняється:
Що спричинило наявність сторонніх запахів у здобних сухарів і бубликів:
Які речовини хліба обумовлюються, енергетичну цінність?
Які з перерахованих видів хліба найкраще засвоюються організмом людини?
Які дефекти обмежують строки зберігання хліба?
Які з названих видів хлібобулочних виробів мають самі довготривалі
строки зберігання?
Вологість пшеничного борошна не повинна перевищувати:
Якість здобних булочних виробів визначається::
Обладнання, де зберігаються вироби, уражені картопляною хворобою, підлягає:
Пліснявіння хліба - це :
До найбільш розповсюджених дефектів хлібобулочних виробів можно віднести такі:
Забороняється продаж хлібобулочних виробів з наявністю:
Бліде забарвлення скоринки виникає:
Темна (підгоріла) скоринка виникає:
Неправильна форма виробу виникає:
Розпливчастіть подового хліба виникає:
Липкість м'якушу пояснюється:
Усихання хліба - це:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома