Тест до теми "Хлібопекарське виробництво"

Додано: 25 жовтня 2021
Предмет:
Тест виконано: 8 разів
6 запитань
Запитання 1

Які є способи приготування тіста

варіанти відповідей

опарний

безопарний

простий

складний

Запитання 2

При якому способі всі рецептурні компоненти тіста вносяться за один прийом?

варіанти відповідей

при опарному

при безопарному

при тривалому

при простому

Запитання 3

Які з приведених виробів не відносяться до хлібобулочних?

варіанти відповідей

хліб

пончики

еклери

рогалики

Запитання 4

Який вид розпушувачів використовують в хлібопекарському виробництві?

варіанти відповідей

сода

хімічні розпушувачі

дріжджі

крохмаль

Запитання 5

Які рецептурні компоненти вносяться під час замішування опари?

варіанти відповідей

борошно

сіль

вода

дріжджі

цукор

Запитання 6

Чим відрізняються здобні вироби?

варіанти відповідей

вмістом цукру

вмістом борошна

вмістом жиру

вмістом води

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест