На які групи поділяють бутерброди?
Бутерброди закусочні – це підсушені скибки пшеничного хліба
Значення салатів із сирих овочів полягає в тому, що вони.
Заливні страви зберігають при температурі 2-60 С не більше як:
Визначте назву страви за переліком інгредієнтів: баклажани, кабачки, цибуля,
морква, капуста білоголова, томатне пюре, оцет, сіль, перець, зелень.
Незаправлені салати зберігають при температурі 4-80 С не більше
До складу салату “Весна” входить
7. Особливістю салату “Дністер” є використання
Холодець відрізняється від заливних страв тим, що для нього використовують
Температура подачі холодних закусок
Вихід салатів-коктелів
Рибу фаршировану зберігають при температурі 4-60 С не більше
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома