ІІІ чверть. Трудове навчання. 9 клас

Додано: 22 березня
Предмет: Трудове навчання, 9 клас
9 запитань
Запитання 1

Кулінарія - це...

варіанти відповідей

приготування гарячих страв

мистецтво серверування столу

мистецтво приготування їжі

мистецтво робити файну подачу страви

Запитання 2

До закусок і холодних страв належать...

варіанти відповідей

завиванці

паштети

м'ясні холодці

канапе

кекси

Запитання 3

Солодкі страви (десерти) за температурою подачі поділяють на...

варіанти відповідей

холодні та гарячі

теплі та розігріті

печені та смажені

відкриті та закриті

Запитання 4

Назва салату...

варіанти відповідей

"Нісуаз"

"Грецький"

"Черчіль"

"Мімоза"

Запитання 5

Перші страви класифікують за кількома ознаками. Оберіть їх серед запропонованих.

варіанти відповідей

за температурою подачі

за характером рідкої основи

за естетичними ознаками

за складністю приготування

Запитання 6

Згідно з етапами споживання їжі страви поділяють ...

варіанти відповідей

на "перші", "другі" та "солодкі"

"теплі", "гарячі" та "холодні"

"борошняні", "смажені" та "варені"

"початкові" та "остаточні"

Запитання 7

Батьківщиною чаю вважають...

варіанти відповідей

Китай

Мексику

Індію

Італію

Запитання 8

У класичному рецепті омлету немає:

варіанти відповідей

молока

яєць

солі

муки

Запитання 9

При виготовленні виробів з борошна його пересіюють, щоб видалити домішки та насичити тісто киснем, тобто зробити його пухким.

варіанти відповідей

Правда

Неправда

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест