Інформатика

Додано: 23 травня
Предмет: Інформатика, 5 клас
3 запитання
Запитання 1

як можна захистити свої дані із інтернету?

варіанти відповідей

Для створення особливо захищених паролів можна використовувати спеціальні сайти-генератори, менеджери паролів або браузерні системи зберігання паролів, які вигадують їх за вас. Якщо у своєму паролі ви не впевнені, від злому та крадіжки персональних даних вас може захистити двофакторна автентифікація.

взагалі туди не заходити та регеструваться

Від соціальних мереж – до онлайн-банкінгу: сьогодні Інтернет проник у наше життя і діяльність. Окрім комп’ютерів та ноутбуків, ми підключаємо до Інтернету все – мобільні телефони, планшети, холодильники, телевізори й багато інших портативних пристроїв. Саме тому дуже важливо знати якомога більше про безпеку у Всесвітній мережі.

Запитання 2

що таке браузер?

варіанти відповідей

це гугол

Веб-оглядач, оглядач, браузер (від англ. Web browser) - програмне забезпечення для перегляду веб-сайтів, тобто для запиту веб-сторінок (переважно з мережі Інтернет), їх обробки, виведення і переходу від однієї сторінки до іншої.

Бра́узер, також бравзер, переглядач, вебпереглядач, вебоглядач, вебнавігатор — програмне забезпечення для комп'ютера або іншого електронного пристрою, як правило, під'єднаного до Інтернету, що дає можливість користувачеві взаємодіяти з текстом, малюнками або іншою інформацією на гіпертекстовій вебсторінці.

Запитання 3

що таке шахрайство?

варіанти відповідей

Відповідно до Кримінального кодексу України, шахрайство визначається як заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою

це моя робота

це крадіжка

Моше́нничество, или афери́зм, — хищение чужого имущества или приобретение права на чужое имущество путём обмана или злоупотребления доверием. Лицо, занимающееся этим, называется моше́нником или моше́нницей. При этом под обманом понимается как сознательное искажение истины, так и умолчание об истине.

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест