Інвентар та обладнання роздавальні

Додано: 27 березня 2020
Предмет:
Тест виконано: 83 рази
12 запитань
Запитання 1

Які мірні ложки використовуються для порціонування макаронних виробів, каш та картопляного пюре?

варіанти відповідей

ємністю 0,5 і 0,25 л

ємністю 10, 20 і 30 гр

ємністю 50, 75, 100 гр

ємністю 150, 200 гр

Запитання 2

Які мірні ложки використовуються для порціонування перших страв?

варіанти відповідей

ємністю 0,5 і 0,25 л

ємністю 10, 20 і 30 гр

ємністю 50, 75, 100 гр

ємністю 150, 200 гр

Запитання 3

Які мірні ложки використовуються для поціонування сметани?

варіанти відповідей

ємністю 0,5 і 0,25 л

ємністю 10, 20 і 30 гр

ємністю 50, 75, 100 гр

ємністю 150, 200 гр

Запитання 4

Які мірні ложки використовуються для поціонування соусів?

варіанти відповідей

ємністю 0,5 і 0,25 л

ємністю 10, 20 і 30 гр

ємністю 50, 75, 100 гр

ємністю 150, 200 гр

Запитання 5

Які мірні ложки використовуються для поціонування напоїв?

варіанти відповідей

ємністю 0,5 і 0,25 л

ємністю 10, 20 і 30 гр

ємністю 50, 75, 100 гр

ємністю 200 гр

Запитання 6

Що зображено на малюнку?

варіанти відповідей

марміт для перших страв

стійка для столових наборів

прилавок для холодних закусок

марміт для других страв

Запитання 7

Що зображено на малюнку?

варіанти відповідей

марміт для перших страв

стійка для столових наборів

прилавок для холодних закусок

марміт для других страв

Запитання 8

Що зображено на малюнку?

варіанти відповідей

марміт для перших страв

стійка для столових наборів

прилавок для холодних закусок

марміт для других страв

Запитання 9

Що зображено на малюнку?

варіанти відповідей

марміт для перших страв

стійка для столових наборів

прилавок для холодних закусок

марміт для других страв

Запитання 10

В якому посуді відпускають прозорі супи (бульйони)?

варіанти відповідей

мельхіорові супові тарілки

бульйонні чашки

глибокі баранчики

порцелянових блюдах

Запитання 11

В якому посуді відпускають страви з соусом?

варіанти відповідей

мельхіорові супові тарілки

бульйонні чашки

глибокі баранчики

порцелянових блюдах

Запитання 12

В якому посуді відпускають перші страви?

варіанти відповідей

мельхіорові супові тарілки

бульйонні чашки

глибокі баранчики

порцелянових блюдах

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест