Солодка рідина, дуже в'язка, без запаху, безбарвна, з ледь жовтуватим відтінком; продукт гідролізу крохмалю
Ґатунки якості пшеничного борошна
Яйця курячі харчові масою не менше 44г надходять і реалізують до 7 днів після знесення називають
Пресовані дріжджі зберігають
Желююча речовина, яку одержують з морських водоростей
Як визначають температуру сиропу під час його кипіння?
Масло вершкове, цукор-пудра, ванільна пудра, коньяк (вино десертне)--набір сировини для приготування
Прісне здобне тісто розпушують
Збільшення кількості здоби в дріжджовому тісті вимагає збільшення кількості
Температура випікання дріжджових виробів масою 50-75г становить
Вимоги до якості: вироби круглої форми, золотистого кольору, по центру виробів акуратно викладена начинка; вироби добре пропечені, дрібнопористі.
Це характеристика
Недоліки тіста на млинчики: напівфабрикат товстий, непропечений. Причини виникнення: тісто густе, наливали товстим шаром. Визначити спосіб усунення недоліку
3:2:1
співвідношення борошна, жиру і цукру для приготування
для приготування "Сочників з сиром" використовують тісто
Для пряничного тіста застосовують розпушування
Для зниження кількості клейковини у борошні, отримання пластичного тіста і менш крихких готових виробів до рецептури бісквітного тіста вводять
Бісквіт основний можна приготувати
Свіжовипечений бісквіт під час нарізання заминається і сильно кришиться, тому перед використання напівфабрикат витримують в прохолодному приміщенні
Технологія приготування бісквіту "буше" полягає
Вершково-сметанні креми не використовують для
Бісквітні фісташкові крихти належать до
Цукати подрібнюють на млинку і перемішують з фруктовою начинкою. Цією сумішшю наповнюють охолоджений і випечений пісочний кошик. На поверхню акуратно викладають свіжі чи консервовані фрукти і заливають їх теплим желе.
Це технологія приготування тістечка
Маса торта більше 1.5 кг, складне художнє оформлення поверхні і бічної сторони.
Процес приготування тортів складається з операцій
Торти і тістечка з кремовим оздобленням зберігають за температури
Вироби прямокутної чи квадратної форми, складаються з двох і більше випечених коржів. які змащують різноманітними кремами і начинками
Найчастіше основою для сирників готують корж з
Для печива "Горішки" беруть крем
тістечка бісквітні нарізують гарячим ножем для того, щоб
Арахісова крупка готуєтьсч
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома