Назвати обладнання, що його використовують у торговельній залі для зберігання невеликого запасу посуду, наборів, столової білизни.
Назвати основні столові набори
Назвати допоміжні столові набори
Назвати варіант складання серветки тканинної, якою краще засервірувати стіл для бенкету в ресторані
У якому посуді подають прозорі супи?
Назвати приміщення для очікування та відпочинку гостей – учасників бенкету
Мийну столового посуду в закладі ресторанного господарства потрібно розмістити поряд із ...
Назвати посуд, який належить до одноразового
Назвати призначення кокільниці
Горщики керамічні великі слугують для приготування і подавання ...
На якій відстані від краю столу потрібно розмістити тарілку закусочну або тарілку мілку столову?
Якими наборами слід сервірувати стіл, якщо до меню входять холодні закуски, гарячі м’ясні страви і десерт?
Температура подавання гарячих супів – не менше ніж …
Назвати страву, яку доцільно подавати у горщиках
Для споживання яйця, звареного у «мішечок», що подають у пашотниці, слугує … ложка
Необхідний для сервірування посуд і набори столові перед початком роботи отримує …
Яку столову білизну використовують для полірування посуду?
Обрати варіант складання серветки тканинної, якою краще засервірувати стіл до сніданку в ресторані при готелі
Супи-пюре слід подавати у посуді з порцеляни та фаянсу:
Чай зелений подають у …
Якими наборами слід засервірувати стіл, якщо до меню входять холодні закуски та гарячі страви з м’яса?
Для споживання салатів фруктових, яблук, кавунів користуються … набором
Температура подавання холодних страв і закусок:
Вартість столового посуду, що став непридатним у процесі обслуговування (з’явилися тріщини), оплачується за рахунок …
Спеціалізований заклад ресторанного господарства – це ...
Чарка лафітна призначена для …
Стіл для споживання бутербродів і риби солоної сервірують ... наборами
Якими приборами потрібно сервірувати стіл, якщо меню містить холодні закуски овочеві та фрукти?
Гарячі соуси до страв подають у … соусниках
Назвати призначення ручників офіціантів
На якій відстані від краю столу потрібно розмістити столові набори?
У ресторанах із національною кухнею (українською) користуються … посудом
Кришталевим посудом користуються у …
Порцеляновий посуд, що його використовують для подавання перших страв, – це …
Металевий посуд, що його використовують для подавання гарячих закусок, – це …
До яких страв рекомендують подавати солодке шампанське?
Назвати скло, яким сервірують стіл для подавання білих сухих та напівсухих столових вин
Який прийом влаштовують лише жінки і для жінок?
Заклади ресторанного господарства, що поділяються за класами, – це …
Які тарілки слід використати як підставні під глибокі столові тарілки під час подавання супів?
Які столи краще ставити у торговельній залі за діагоналлю або у шаховому порядку?
Відстань між тарілкою і наборами, а також між наборами під час сервірування:
Хто зустрічає, проводить до столика і подає меню відвідувачам у торговельній залі ресторану?
До овочевих холодних закусок та солінь краще подавати …
Які алкогольні напої краще подавати до солодких страв, плодів та ягід?
У номер готелю гарячі страви і напої доставляють у …
Назвати тип закладу ресторанного господарства, який передбачено при промислових підприємствах
Назвати вид сервісу, для якого характерне обслуговування за допомогою приставного столика або ресторанних візків
Колективи працівників за ступенем концентрації поділяють на …
Назвати заклади ресторанного господарства, де застосовують самообслуговування
Відповідальним за подавання напоїв у ресторані класу «люкс» є …
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома