Класифікація основних методів контролю.

Додано: 31 березня 2022
Предмет: Технології
Тест виконано: 13 разів
6 запитань
Запитання 1

1. Якість продукції – це:

варіанти відповідей

а) сукупність властивостей продукції, які зумовлюють їх придатність задовільняти визначені потреби відповідно до їх призначення.

б) сукупність властивостей продукції, які зумовлюють їх придатність не задовільняти визначені потреби відповідно до їх призначення.

в) сукупність властивостей продукції, які характеризують параметри виробу.

Запитання 2

2. Метод який полягає у вдавленні шарика визначеного діаметру у випробувальний зразок під дією певного зусилля:

варіанти відповідей

а) метод Роквела;

б) метод Вікерса;

в) метод Брінеля;

г) метод електрального аналізу.

Запитання 3

3. Здатність матеріалу чинити опір незворотній пластичній деформації і руйнуванню під дією навантаження: 

варіанти відповідей

а) витривалість;

б) стійкість;

в) міцність.

Запитання 4

4. Властивість технічних обєктів зберігати протягом встановленого часу значення всіх параметрів, які характеризують здатність виконувати потрібні функції в заданих режимах та умовах застосування:

варіанти відповідей

а) надійність;

б) стійкість;

в) деформація.

Запитання 5

5. Вкажіть, що входить в оптимальну схему контролю у зварному виробництві на 1 етапі:

варіанти відповідей

а) контроль документації на стадії проекту;

б) контроль технологічної підготовки виробництва;

в) контроль готової продукції.

Запитання 6

6. Вкажіть, що входить в оптимальну схему контролю у зварному виробництві на 3 етапі:

варіанти відповідей

а) контроль документації на стадії проекту;

б) контроль технологічної підготовки виробництва;

в) контроль готової продукції.

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест