При роздачі гарячі страви (супи, соуси, напої) повинні мати температуру не нижче:
Готові перші і другі страви можуть знаходитися на гарячій плиті не більше:
Салати вінегрети, гастрономічні продукти, інші холодні страви і напої повинні виставлятися в порційному вигляді в охолоджуваному прилавку-вітрині ...
Перед реалізацією охолоджена їжа перевіряється і дегустується завідуючим виробництвом (заступником), після чого обов'язково...
Забороняється залишати для реалізації на наступний день...
Для доставки напівфабрикатів з заготовочних підприємств у доготовочні або магазини кулінарії слід використовувати...
У роздаточні пункти, буфети їжа доставляється в термосах і в спеціально виділеному, добре вимитій і ошпареній кип'ятком посуді з кришками, що щільно закриваються. Термін зберігання гарячих перших і других страв в термосах не повинен перевищувати...
Готові продукти харчування повинні зберігатися окремо від сировини й напівфабрикатів, щоб...(може містити кілька вірних відповідей)
У холодильних камерах підтримується постійна температура, яка при зберіганні кондитерських виробів не повинна перевищувати:
Всі приготовлені продукти ставлять у холодильник охолодженими до кімнатної температури, в закритому посуді, оскільки це...
У морозильній камері на верхній поличці розміщують...
Якими повинні бути ваші дії у виняткових випадках вимушеного зберігання їжі, що залишилася?
Термін зберігання таких швидкопсувних страв, як драглі і м'ясо заливне, вироби із січеної маси смажені (котлети, биточки, біфштекси), риби заливної, рибних котлет становить:
Термін зберігання таких швидкопсувних страв, як торти та тістечка з заварним кремом становить:
Термін зберігання желе, самбуків, мусів становить:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома