«Технологія приготування коктейлів»

Додано: 25 лютого 2021
Предмет: Технології, 11 клас
Тест виконано: 85 разів
11 запитань
Запитання 1

Пристосування для відділення коктейлю від льоду називається

варіанти відповідей

шейкер

стрейнер

джиггер

Запитання 2

Використовується для подачі нерозбавленого міцних алкогольних напоїв і для коктейлів невеликого обсягу, які випивають одним ковтком:

варіанти відповідей

Кордіал

Шот

Тумблер

Запитання 3

Метод приготування всіх напоїв безпосередньо в питному келиху називається:

варіанти відповідей

Бленд

Шейк

Білд

Запитання 4

До групи апперативів відносяться:

варіанти відповідей

Безалкогольні, а також солодкі і гіркі алкогольні напої з помірним вмістом алкоголю, які подаються перед їжею, збуджують апетит

Дуже міцні або містять багато соку, калорійних фруктів і бульйону коктейлі

Міцні коктейлі, часто містять кавовий лікер, а також міцні спиртні напої, зазвичай вживаються після їжі

Запитання 5

Що в перекладі з англійської означає «Сауер»

варіанти відповідей

кислий

солодкий

солоний

гострий

Запитання 6

Коктейлі групи «ойстер» не містять:

варіанти відповідей

сіль

перець

гострий соус

цукровий сироп

Запитання 7

Який з коктейлів є різновидом джулепів:

варіанти відповідей

кордіал

смеш

містить м’яту.

Запитання 8

Базою коктейлів “Кордіал” є:

варіанти відповідей

міцний напій

лікер

вино

Запитання 9

Для охолодження посуду не можна:

варіанти відповідей

Поміщати посуд в холодильник

Мити стакан холодною водою

Засипати в келихи лід

Запитання 10

Коктейлі Фрозен готують

варіанти відповідей

з великою кількістю фруктів

з дрібно подрібненим льодом

з вершками

гарячими

Запитання 11

Коктейлі групи Коблер готують:

варіанти відповідей

з великою кількістю фруктів

з додаванням яєць

з вершками

гарячими

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест