Кондитерські вироби

Додано: 2 квітня 2020
Предмет: Трудове навчання
Тест виконано: 110 разів
7 запитань
Запитання 1

Основною сировиною для приготування дріжджового тіста є:

варіанти відповідей

борошно, вода, сіль, дріжджі, цукор

борошно, вода, цукор, дріжджі

борошно, сіль, молоко, дріжджі

Запитання 2

Де готують вироби з тіста в:

варіанти відповідей

в гарячому цеху

в холодному цеху

в кондитерському цеху

Запитання 3

Медовим хлібом називали

варіанти відповідей

Безе

Пахлаву

Пряники

Еклери

Запитання 4

Пиріг може бути виготовлений з

варіанти відповідей

прісного тіста

дріжджового тіста

листкового тіста

пісочного тіста

Запитання 5

Кондитерський виріб, який випікають на свята, який виконує святкові та обрядові функції

варіанти відповідей

Брауні

Штрудель

Еклер

Коровай

Запитання 6

Десерт. Являє собою високий конус з профітролей з начинкою, скріплених карамеллю або спеціальним солодким соусом.

варіанти відповідей

Пахлава

Безе

Наполеон

Крокембуш

Запитання 7

Назва цього виробу французькою перекладається, як блискавка

варіанти відповідей

Наполеон

Еклер

Крокембуш

Брауні

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест