Кондитерські втроби

Додано: 12 травня 2020
Предмет: Трудове навчання, 8 клас
Тест виконано: 300 разів
15 запитань
Запитання 1

Десерт. Являє собою високий конус з профітролей з начинкою, скріплених карамеллю або спеціальним солодким соусом.

варіанти відповідей

Пахлава

Безе

Наполеон

Крокембуш

Запитання 2

Назва цього виробу французькою перекладається, як блискавка

варіанти відповідей

Наполеон

Еклер

Крокембуш

Брауні

Запитання 3

Кондитерський виріб, який випікають на свята, який виконує святкові та обрядові функції

варіанти відповідей

Брауні

Штрудель

Еклер

Коровай

Запитання 4

Пиріг може бути виготовлений з

варіанти відповідей

прісного тіста

дріжджового тіста

листкового тіста

пісочного тіста

Запитання 5

Медовим хлібом називали

варіанти відповідей

Безе

Пахлаву

Пряники

Еклери

Запитання 6

Де готують вироби з тіста в:

варіанти відповідей

в гарячому цеху

в холодному цеху

в кондитерському цеху

Запитання 7

Основною сировиною для приготування дріжджового тіста є:

варіанти відповідей

борошно, вода, сіль, дріжджі, цукор

борошно, вода, цукор, дріжджі

борошно, сіль, молоко, дріжджі

Запитання 8

Як поділяється печиво залежно від рецептури і способу виробництва?

варіанти відповідей

цукрове, затяжне, здобне, галети

цукрове, затяжне, крекер

цукрове, затяжне, здобне

Запитання 9

Яку назву мають вироби, що крихкі, розсипчасті, легко набухають у воді?

варіанти відповідей

вафлі

печиво

пряник

Запитання 10

Як називають борошняний кондитерський виріб, що має вигляд загорнутого пласту випеченого напівфабрикату, прошарованого різною начинкою?

варіанти відповідей

бісквіт

тістечко

рулет

Запитання 11

Легкі, пористі, борошняні кондитерські вироби називаються?

варіанти відповідей

печивом

пряниками

вафлі

Запитання 12

Які умови і терміни зберігання тортів і тістечок із заварним кремом?

варіанти відповідей

+13+23°С, 24 години

0+5°С, 10 діб

+6+8°С, 6 годин

Запитання 13

Які органолептичні показники цукрового печива?

варіанти відповідей

розсипчасте, легко набухає, чіткий малюнок на поверхні

світлого кольору, з проколами по всій поверхні, не солодке

темного кольору, крихке, глазуроване, жирне

Запитання 14

Сліди непромісу в печиві виникають в результаті:

варіанти відповідей

порушення температури випікання виробів

використання неякісної сировини

погано вимішана сировина при замішуванні тіста

Запитання 15

Який заклад ресторанного господарства класифі­кується за видами страв так:

• галушки;

млинці;

• деруни;

• сосиски;

• пиріжки;

• піцерія?

варіанти відповідей

Бар.

Кафе.

Закусочна.

Ресторан.

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест