Десерт. Являє собою високий конус з профітролей з начинкою, скріплених карамеллю або спеціальним солодким соусом.
Назва цього виробу французькою перекладається, як блискавка
Кондитерський виріб, який випікають на свята, який виконує святкові та обрядові функції
Пиріг може бути виготовлений з
Медовим хлібом називали
Де готують вироби з тіста в:
Основною сировиною для приготування дріжджового тіста є:
Як поділяється печиво залежно від рецептури і способу виробництва?
Яку назву мають вироби, що крихкі, розсипчасті, легко набухають у воді?
Як називають борошняний кондитерський виріб, що має вигляд загорнутого пласту випеченого напівфабрикату, прошарованого різною начинкою?
Легкі, пористі, борошняні кондитерські вироби називаються?
Які умови і терміни зберігання тортів і тістечок із заварним кремом?
Які органолептичні показники цукрового печива?
Сліди непромісу в печиві виникають в результаті:
Який заклад ресторанного господарства класифікується за видами страв так:
• галушки;
• млинці;
• деруни;
• сосиски;
• пиріжки;
• піцерія?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома