В овочах та фруктах містяться поживні речовини:
Бланшування – це….
Стерилізація – це…
Спосіб консервування, при якому у процесі бродіння утворюється молочна кислота:
Сіль є консервантом при:
Найкращий спосіб приготування варення:
Варення – це…
Чи потрібно попередньо обробляти продукти перед сушінням?
Які продукти, отримані за допомогою консервування з цукром?
Консервант при маринуванні …
1. Консерванти при: солінні, квашенні , моченні…
У чому полягає процес сушіння?
Які терміни зберігання заморожених продуктів і страв за температури
-18 С?
Назвіть переваги методу соління.
Які недоліки методу квашення?
Які переваги методу пастеризування?
Як сушать овочі?
Поясніть різницю між солінням і квашенням .
Назвіть види квашеної капусти.
В чому полягає метод пастеризації?
Назвіть,як готують продукти до консервації.
Які переваги методу заморожування?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома