Стандарти на продукцію встановлюються:
Підприємства використовують за договірними зобовязаннями або ліцензіями на право виготовлення та реалізації продукції
Головна мета стандартизації полягає в тому, щоб:
До економічних факторів належить:
Залежно від створення продукції її властивості поділяють на такі групи:
Хімічний склад продукту характеризується:
До обєктивних чинників, які впливають на якість продукції, належать:
Який уповноважений орган представляє Україну і бере участь у роботі міжнародної організації зі стандартизації (ISO)
При виявленні у плодах перевищення вмісту пестицидів у 2-4 рази, порівняно з нормою, їх перед переробкою необхідно
Натуральна маса зерна - це:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома