Контроль знань Кухар3 розряду

Додано: 14 травня 2020
Предмет: Технології
Тест виконано: 24 рази
14 запитань
Запитання 1

На які групи поділяють овочі?

варіанти відповідей

бульбоплоди та коренеплоди

томатні та плодові

вегетативні та плодові

гарбузові та вегетативні

Запитання 2

Смаження продуктів у фритюрі - це

варіанти відповідей

смаження у духовій шафі

смаження на відкритому вогні

смаження у великій кількості жиру

Запитання 3

Припускання продукту - це

варіанти відповідей

варіння продукту в невеликій кількості рідини

короткочасне обсмаження

приготування продукту з додаванням соусу

Запитання 4

Рибні н/ф для смаження основним способом паніруються у:

варіанти відповідей

борошні

горіхах

сухарях

Запитання 5

Для видалення гіркотив пшоні, його

варіанти відповідей

ошпарюють

промивають холодною водою

промивають гарячою водою

Запитання 6

До м'ясних субпродуктів відносять

варіанти відповідей

корейка

вирізка

нирки

Запитання 7

Яка найжирніша частина молока?

варіанти відповідей

вершки

сметана

Запитання 8

Назвіть складові котлетної маси:

варіанти відповідей

м'якоть м'яса, хліб, сіль

м'якоть м'яса, хліб, сіль, молоко або вода, перець

м'якоть м'яса, сіль

Запитання 9

Як називається спосіб варіння яєць, коли додають оцет?

варіанти відповідей

"яйця в мішечок"

яйце "Пашот"

яця зверені круто

Запитання 10

Скільки треба рідини і солі для варіння 1 кг вареників?

варіанти відповідей

4 л води і 20 г солі

2,5 л води і 10 г солі

5 л води і 25 г солі

Запитання 11

Гарнір - це

варіанти відповідей

основна страва

доповнення до страв з риби

додатковий складник до основної страви

Запитання 12

Яку з вказаних круп не промивають?

варіанти відповідей

перлову

пшоняну

манну

рис

Запитання 13

Яка мета панірування?

варіанти відповідей

зменшення витікання соку

надання привабливого вигляду

надати приємний смак

Запитання 14

До комбінованих способів кулінарної теплової обробки відносять:

варіанти відповідей

тушкування, запікання, фламбування

бланшування, варіння, термостатування

запікання, тушкування, варіння з наступним обсмажуванням

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест