1. Технологія приготування їжі - це…
1. Напівфабрикати це –
1. Вільна вода є у …
її досить складно.
1. Для приготування страв слід використовувати … воду
1. Чай приготований у жорсткій воді втрачає …
1. Кальцій, фосфор, калій, залізо, магній, натрій, хлор, сірка це -
1. Білки беруть участь у …
1. За складом і властивостями білки поділяють на …
1. За походженням розрізняють жири …
1. Органічні речовини, до складу яких входять вуглець, водень, кисень – це
1. Зумовлюють аромат харчових продуктів і є важливим показником їхньої якості – це
1. Визначення якості продукції за допомогою органів чуття це метод …
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома