Яке співвідношення цукру і води для просочування?
Для чого використовують кавову витяжку?
Яким сиропом глазурують пряники?
До якої проби варять інвертний сироп?
Яке співідношення цукру і води для приготування помади?
До якої температури охолоджують помадний сироп?
Перед оздобленням помадку розігрівають до :
Які похідні масляного крему?
Який крем піддають коліруванню?
Що піддають темперування?
Для чого використовують крем "Зефір"?
Який крем використовують тільки для склеювання пластів і заповнення порожнин?
З чого готують крихти "Трюфельні"?
Які посипки використовують найчастіше?
Температура желе на желатині для глазурування поверхні виробів:
Якої товщини наливають желе для вирізання фігурок?
Жирність вершків для вершкового крему:
Яка температура темперування?
Для чого використовують інвертний сироп?
Для надання помадці кращого блиску потрібно:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома