Контрольна робота "Оздоблювальні Н/Ф"

Додано: 9 листопада 2021
Предмет: Технології
Тест виконано: 46 разів
20 запитань
Запитання 1

Яке співвідношення цукру і води для просочування?

варіанти відповідей

А)1:2

Б)1:1

В)1:3

Г)1:2,6

Запитання 2

Для чого використовують кавову витяжку?

варіанти відповідей

А) для приготування тиражу

Б) для приготування інвертного сиропу

В) для кавового крему

Г) для приготування напою

Запитання 3

Яким сиропом глазурують пряники?

варіанти відповідей

А) кавовим

Б) тиражним

В) інвертним

Г) сиропом для просочування

Запитання 4

До якої проби варять інвертний сироп?

варіанти відповідей

А) до середньої нитки

Б) до тонкої нитки

В) до товстої нитки

Г) до м'ягкої кульки

Запитання 5

Яке співідношення цукру і води для приготування помади?

варіанти відповідей

А) 3:1

Б) 2:1

В) 1:1

Г) 4:1

Запитання 6

До якої температури охолоджують помадний сироп?

варіанти відповідей

А) до 45 -50 градусів С

Б) до 35-40 градусів С

В) до 50-55градусів С

Г) до 25-30 градусів С

Запитання 7

Перед оздобленням помадку розігрівають до :

варіанти відповідей

А)на водяній бані до 45-50 градусів С

Б) на водяній бані до 35-40 градусів С

В) на водяній бані до 55-60 градусів С

Г) на водяній бані до 25-30 градусів С

Запитання 8

Які похідні масляного крему?

варіанти відповідей

А) масляний крем на згущеному молоці

Б) крем масляний "Шарлот"

В) крем масляний шоколадний

Г) крем масляний "Глясе"

Запитання 9

Який крем піддають коліруванню?

варіанти відповідей

А)масляний крем фруктовий

Б) заварний

В) білковий крем

Г) вершковий

Запитання 10

Що піддають темперування?

варіанти відповідей

А) шоколад

Б) какао

В) каву

Г) всі відповіді вірні

Запитання 11

Для чого використовують крем "Зефір"?

варіанти відповідей

А) для склеювання пластів

Б) для колірування поверхні

В) для оздоблення поверхні

Г) всі відповіді вірні

Запитання 12

Який крем використовують тільки для склеювання пластів і заповнення порожнин?

варіанти відповідей

А)масляний шоколадний

Б) заварний

В) білковий

Г) вершковий на агарі

Запитання 13

З чого готують крихти "Трюфельні"?

варіанти відповідей

А) з шоколаду

Б) з помадки

В) з кавового сиропу

Г) з трюфелів

Запитання 14

Які посипки використовують найчастіше?

варіанти відповідей

А) шоколадні

Б)бісквітні

В) білково-повітряні

Г) трюфельні

Запитання 15

Температура желе на желатині для глазурування поверхні виробів:

варіанти відповідей

А) 20-25 градусів С

Б) 30-35 градусів С

В) 40-45 градусів С

Г) 60-65 градусів С

Запитання 16

Якої товщини наливають желе для вирізання фігурок?

варіанти відповідей

А) 1-3см

Б) 1-1',5см

В) 4-5см

Г) не має значення

Запитання 17

Жирність вершків для вершкового крему:

варіанти відповідей

А) 20%

Б) 30%

В) 10%

Г) не має значення

Запитання 18

Яка температура темперування?

варіанти відповідей

А) 33-34 градусів С

Б) 45-50 градусів С

В) 35-40 градусів С

Г) 29-31 градусів С

Запитання 19

Для чого використовують інвертний сироп?

варіанти відповідей

А) для просочування бісквітних пластів

Б) для приготування масляного крему "Глясе"

В) для приготування помадки

Г) для приготування крему вершкового

Запитання 20

Для надання помадці кращого блиску потрібно:

варіанти відповідей

А) додати яєчного білка до помадки

Б) перед нанесенням помадки змастити коржі повидлом

В) додати інвертного сиропу

Г) всі відповіді вірні

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест