Назвіть принципи оздоблення тістечок:
На який час залишають бісквіт після випікання та охолодження для закріплення структури?
Як підготовлюють випечений нижній шар для бісквітних тістечок із масляним кремом?
Якою трубочкою для кондитерського мішка "відсаджують" крем на тістечка щільною змійкою?
Яким способом готують бісквіт для тістечка "Буше з горіхами"?
Чи підлягають тепловій обробці тістечка, оздоблені заварним білковим кремом?
Як колірують тістечка оздоблені білковим сирцевим кремом?
Чим можна оздобити бісквітні тістечка , злазуровані помадкою?
До якої товщини розкачують пісочне тісто для тістечка "Кільце пісочне"?
Як глазурують помадкою пісочні тістечка?
З якого тіста випікають н/ф для тістечок "Кошики"?
Якої довжини відсаджують заготовки для тістечка "Еклер"?
В якому стані використовують желе під часоздоблення пісочних желейних тістечок?
... обсипають сумішшю цукрової пудри, какао-порошку і натуральної меленої кави
Яке тістечко обсипають шоколадними бісквітними крихтами?
Яке тістечко має форму трикутника?
Термін зберігання тістечок оздоблених масляним шоколадним кремом:
термін зберігання тістечка "Кошик літній"
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома