Найважливішою складовою частиною м’яса риби є:
До ракоподібних належать:
До харчових відходів відносяться:
М’язова тканина – це:
М’ясо є джерелом:
При прийманні м’яса перевіряють:
Порційний напівфабрикат з тонкої частини вирізки:
Заправними називають супи тому що їх:
Що є основною складовою борщу:
Соус – це:
В залежності від теплової обробки овочеві гарячі страви бувають:
По тепловій обробці страви з яєць бувають:
По тепловій обробці страви з сиру бувають:
Пряженя відрізняється від омлетів:
Які бутерброди готують переважно на банкет:
Холодні страви і закуски готують в:
Біологічні розпушувачі – це:
Готують вироби з тіста в:
Основною сировиною для приготування дріжджового тіста є:
Які десерти відносять до драглеподібних
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома