1. Виберіть основні правила зберігання продуктів:
Як називається підготовка столу до обслуговування, тобто правильне розміщення в певному порядку всіх необхідних для цієї мети предметів (посуду, столової білизни, приборів тощо?
Дайте визначення поняттю «кенді-бар»
Кулінарія -це
Десертну ложку кладуть
Як називається інструкція з приготування кулінарного виробу, що містить інформацію про необхідні продукти, їх пропорції та подає покроковий алгоритм поєднання та обробки?
Давні римляни вмивалися олією, а потім шкребли шкіру спеціальними скрабами. Після цього змивали масло і бруд гарячою водою, у яку додавали лужні солі. А давні греки вмивалися рослинним попелом з лужними солями. Давні слов'яни використовували глину, яка добре вбирала жири і воду. А чим користуємося у сучасному світі ми?
Розрізняють шість типів обличчя. Якого типу обличчя не існує?
Виберіть НЕ правильне твердження:
Що таке технологічна карта?
Які основні вимоги до проекту
Яка мета проектування
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома