Панірують рибні напівфабрикати з метою
. Дрібну рибу розморожують.
Велику рибу розморожують :
. Фіксація – це:
До котлетної маси з нежирної риби рекомендується додавати:
До котлетної маси рекомендується додавати:
Для якого напівфабрикату характерні такі ознаки:
овально-приплюснута форма з одним загостреним кінцем товщиною 2 см довжиною 10-12 см шириною 5 см
Биточки-це напівфабрикат, який має слідуючі ознаки:
Яку паніровку використовують для напівфабрикатів з котлетної маси з риби?
Технологічний процес обробки риби для використання якою включає такі операції: розморожування, обчищання луски, видалення плавників, очей, зябер, розрізування черевця, видалення нутрощів, промивання
Технологічний процес обробки риби для використання якою включає такі операції: розморожування, обчищання луски, видалення плавників та голови разом з нутрощами, промивання
Обробку якої родини риб починають з видалення спинного плавника?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома