Яку з перерахованих функцій не виконують заклади ресторанного господарства:
1. Найбільш комфортабельне підприємство харчування, в якому організація харчування поєднується з улаштуванням дозвілля споживачів:
1. Який вид меню застосовують в шкільних їдальнях:
1. Відстань від плити до робочого столу, який є робочим місцем кухаря гарячого цеху повинна бути:
Довжина робочого місця за столом має бути:
Що з перерахованого обладнання не використовується в рибному цеху:
Страви з яєць готують:
1. У ресторанах класу люкс не використовують посуд:
1. Для порціонування перших страв для відпуску використовуються:
Які з перерахованих приміщень закладів ресторанного господарства відносять до підсобних:
Ширина бенкетного столу:
1. Яка з перерахованих робіт кухарів-роздавальників не відноситься до основних робіт:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома