Контрольна робота за ІІ сем. Організація виробництва. 16 гр.

Додано: 18 травня 2022
Предмет:
Тест виконано: 66 разів
12 запитань
Запитання 1

 Яку з перерахованих функцій не виконують заклади ресторанного господарства:

варіанти відповідей

виробництво кулінарної продукції;

реалізація кулінарної продукції;

організація споживання їжі;

утилізація відходів кулінарної продукції? 

Запитання 2

1.    Найбільш комфортабельне підприємство харчування, в якому організація харчування поєднується з улаштуванням дозвілля споживачів:

варіанти відповідей

їдальня;

ресторан;

закусочна

бар.

Запитання 3

1.    Який вид меню застосовують в шкільних їдальнях:

варіанти відповідей

меню з вільним вибором страв;

меню чергових страв;

меню комплексних обідів;    

меню дієтичного харчування;

Запитання 4

1.   Відстань від плити до робочого столу, який є робочим місцем кухаря гарячого цеху повинна бути:

варіанти відповідей

0,8 м;

1,5 м;

1 м;

2 м.

Запитання 5

  Довжина робочого місця за столом має бути:

        

варіанти відповідей

1,25 - 1,5 м

0,5 – 1 м

1,7 – 2 м.

Запитання 6

Що з перерахованого обладнання не використовується в рибному цеху:

варіанти відповідей

м’ясорубка;

виробничий стіл;

електроплита; 

ванна мийна;

Запитання 7

Страви з яєць готують:

варіанти відповідей

в холодному цеху;

 в м’ясному цеху;

в гарячому цеху; 

в кондитерському цеху.

Запитання 8

1.     У ресторанах класу люкс не використовують посуд:


варіанти відповідей

 скляний;

порцеляновий;

 мельхіоровий;

пластмасовий. 

Запитання 9

1.    Для порціонування перших страв для відпуску використовуються:

варіанти відповідей

мірні ложки ємністю 10, 20, 30 г. 

мірні ложки ємністю 150, 200 г;

мірні ложки ємністю 0,5 і 0,25 л; 

Запитання 10

Які з перерахованих приміщень закладів ресторанного господарства відносять до підсобних:


варіанти відповідей

торговельні зали;

мийна столового посуду;

аванзала;

вестибюль

Запитання 11

 Ширина бенкетного столу:

варіанти відповідей

500 - 800 мм;

1000 - 1200 мм;

1200 - 1500 мм.

Запитання 12

1.    Яка з перерахованих робіт кухарів-роздавальників не відноситься до основних робіт:



варіанти відповідей

порціонування продукції;

відпуск продукції споживачам;

підготовка робочого місця? 

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест