В якому варіанті правильно перелічено групи копчених рибних товарів залежно від температури копчення:
Спосіб димового копчення риби при температурі 90-120 ºС:
Яка тривалість холодного і гарячого способів димового копчення риби:
Як відрізнити рибу холодного копчення?
Чим відрізняється риба холодного копчення від риби гарячого копчення?
Яка t° необхідна для холодного копчення риби?
Недопустимі дефекти запаху копченої риби?
Як за якістю ділять рибу гарячого копчення ?
Якого виду копчена риба має найбільший термін зберігання?
Як за якістю ділять рибу холодного копчення ?
Для риби гарячого коптіння нормуються фізико-хімічні показники / вміст / :
Яка масова частка солі в рибі холодного копчення?
Строки і умови зберігання риби холодного копчення?
Риба, що має водяну консистенцію та неприємний колір, має дефект:
Умови і терміни зберігання риби гарячого копчення:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома