работа над ошибками
Філе нарізають (дві відповіді)
Який вид паніровки використовують для приготування ромштексу
Для приготування печені по-київському необхідно
Для приготування маси для биточків по-селянські необхідно
Білковий мінімум на добу складає не менше
Ескалоп нарізають з (дві відповіді)
Для приготування кісткового бульйону кістки заливають
Для гасіння електропроводки використовують вогнегасники
Для надання гострого смаку розсольнику необхідно додати
Для приготування борщу зеленого щавель і шпинат:
Де у Збірнику рецептур дається інформація про норму солі, спецій для приготування супів
Яка відмінність солодкого супу від киселю
Бульйонна чашка з однією ручкою використовується для
Які бульйони використовують для приготуванню супу- локшина домашня:
Для приготування пряного відвару необхідно
Які соуси порекомендуєте для відпуску судака фаршированого
Для відпуску риби смаженої в тісті подають соуси
Які овочі необхідні для тушкування риби в томаті з овочами
З якою метою раки після варіння залишають в пряному відварі на 10-15хв
Морожені креветки варять у воді протягом
Від чого залежить якість рибного фаршу під час подрібнення на м’ясорубці
При дегустації січеників рибних українських начинка вязка, жирна. Яка причина
При тушкуванні м'яса великими шматками додають
Яка послідовність теплової обробки приготування битків українських
Якими продуктами шпигують яловичину
М'ясо при тепловій обробці зменшується в масі за рахунок
Який термін настоювання компоту із суміші сухофруктів
Особливості приготування узвару
Як попередити появу плівки на киселі
З якою ціллю нарізані яблука для страви яблука смажені у тісті посипають цукром
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома