работа над ошибками
Який посуд використовують для відпуску солодких страв
Як підготувати яблука для страви яблука по-київськи
Яка температура відпуску гарячих солодких страв
Які особливості приготування прісного здобного тіста
Які особливості приготування біляшів
Гранична норма для жінок при частому підніманні та переміщенні вантажів
Вкажіть причину виникнення такого недоліку при замішуванні дріжджового тіста для біляшів, на поверхні тіста утворилася суха кірочка
Січену натуральну рибну масу готують з набору сировини
З якою метою борошно для соусів пасерують
Який соус використовується для приготування голубців
Для смаження у фритюрі підготовлені напівфабрикати з риби або м'яса панірують у
Які солодкі страви подають як гарячими, так і холодними
При варінні мозку додають
Якою водою заливають порційні шматки риби для припускання
Які різновидності подачі біфштексу натурального
З якою метою додають лимонну кислоту при приготуванні желе з ягід
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома