Мета заправки птиці:
Який вид паніровки використовують для приготування ромштексу?
На поверхні рибних напівфабрикатів для смаження роблять надрізи шкіри для того, щоб:
Для приготування коропа фаршированого необхідні:
Для приготування «Печені київської» використовують:
Які інгредієнти використовують для приготування котлет «Полтавських»?
Для приготування биточків по-селянськи необхідні інгредієнти:
Для приготування борщу «Полтавського» використовують бульйон з:
Для надання гострого смаку розсольнику необхідно додати:
До якої температури охолоджують супи-пюре для заправлення льєзоном?
Які бульйони використовують для приготування супу-локшина домашня?
Який вид тіста використовують для приготування пампушок?
Для приготування пряного відвару необхідно:
Як зберегти колір форелі при тепловій обробці?
З якими соусами відпускають страву «Судак фарширований»?
Які овочі необхідні для тушкування риби в томаті з овочами?
З якою метою раки після варіння залишають в пряному відварі на 10-15 хвилин?
Морожені креветки варять у воді протягом:
Що додають при тушкуванні м'яса великими шматками?
Набір продуктів для плову:
Яка послідовність теплової обробки приготування битків українських?
Печінку для смаження основним способом панірують у:
Який гарнір використовують для відпуску бефстроганов на замовлення?
З якою метою під час тушкування м'яса додають томатне пюре?
М'ясо при тепловій обробці зменшується в масі за рахунок:
У рецептуру якого соусу входить біле сухе вино?
Який ароматизатор використовують для соусу молочного солодкого?
Як попередити потемніння обчищених яблук для компоту?
Які особливості приготування узвару?
Як попередити появу плівки на киселі?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома