Кулінарія - це .
Під час якої обробки змінюються колір, запах і зовнішній вигляд продуктів?
Які страви збуджують апетит та слюновиділення для подальшого споживання їжі?
Обрати перші страви із запропонованих:
До яких страв (за класифікацією) належить страва, зображена на фото?
Із якої злакової культури отримують крупу пшоно?
Яка крупа найменш калорійна у харчуванні людини?
Оберіть зображення виробів із листкового тіста.
Оберіть набір продуктів для прісного тіста:
Кулінарні вироби поділяють на шість груп:
Тарталетки - це кошики з тіста, які наповнюють різноманітними начинками, як солодкими, так і несолодкими. З якого тіста виготовляють класичні тарталетки:
Профітролі назвали так, тому що з відносно невеликої кількості продуктів можна зробити дійсно смачне і виграшне блюдо. Що означає «профітроль» ( profiterole) в перекладі з французької ?
До бездріжджового тіста відносять:
Розпушувальна дія дріжджів ґрунтується на тому, що в процесі їхньої життєдіяльності в тісті відбувається спиртове бродіння: цукри розщеплюються на спирт та...
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома