На що харчування має неабиякий вплив?
Від чого залежить цінність їжі, збереження поживних речовин і вітамінів при приготуванні страв?
Солодки страви за температурою подачі поділяються на:
Організація робочого місця входить до якого етапу проектування?
Щоб уникнути порізів рук, опіків та інших травам, під час роботи на кухні, слід дотримуватись
Кулінарія -
до холодних страв і закусок належать:
Страви та вироби з тіста класифікують залежно від особливостей рецептури й призначення:
До способів первинної обробки належать
Кулінарний рецепт -
Процес, коли ви обсмажуєте овочі на слабкому вогні і вони повинні стати трошки м’якше, називають
Теплова обробка їжі при температурі, яка не перевищує 90 градусів, рідина не закипає;. структуру продуктів, їх справжній смак і корисні властивості зберігаються називається
Надрізати рибу, перш ніж запекти її в духовці називають
Процес який використовують для видалення жиру з готового м’ясного соку для подальшого приготування соусу
Процес коли ви варите в солодкому сиропі будь-які ягідки або шматочки фруктів — наприклад, варення, називають
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома